Noble Home 36967

Popis Produktu: Stolní Lampa Euphoria Představujeme vám Euphoria, stolní lampu, která přináší nejen světlo, ale i kousek přírody do vašeho domova. Tato unikátní lampa je...
1 717 Kč
Doprava 69 Kč,Do měsíce
Doporučená nabídka mujhouse.cz

Top nabídka

Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (2)

Do měsíce • 1 varianta69 Kč183 neověřených recenzíDalší informace
Do 2 týdnů • 1 varianta449 Kč1 neověřená recenzeDalší informace

Popis produktu

Popis Produktu: Stolní Lampa Euphoria Představujeme vám Euphoria, stolní lampu, která přináší nejen světlo, ale i kousek přírody do vašeho domova. Tato unikátní lampa je...

Parametry produktu

Výrobce
Barva
béžová
Hmotnost
1.3 kg
Umístění
stolní
Materiál
dřevěné

Parametry produktu

Výrobce
Barva
béžová
Hmotnost
1.3 kg
Umístění
stolní
Materiál
dřevěné

Popis produktu

 

Popis Produktu: Stolní Lampa Euphoria

Představujeme vám Euphoria, stolní lampu, která přináší nejen světlo, ale i kousek přírody do vašeho domova. Tato unikátní lampa je vyrobena z vybraných kusů naplaveného dřeva, což z ní činí nejen zdroj osvětlení, ale i výjimečný designový prvek. Každý kus je originál, jehož přírodní formy a struktury byly šetrně upraveny, aby vynikly v jejich plné kráse.

Lenový odstín harmonicky doplňuje teplé tóny dřeva, čímž vytváří jemné, rozptýlené světlo, které ideálně doplní atmosféru každé místnosti. Výška 45 cm zajišťuje, že lampa bude ideální na jakýkoliv stůl nebo noční stolek, zatímco délka přívodního vedení 145 cm poskytuje dostatečnou flexibilitu pro její umístění.

Díky použití zásuvky E14 je lampa kompatibilní s širokou škálou žárovek od energetické třídy A++ až po E, což vám umožní vybrat si osvětlení, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám – a to vše bez žárovek, abyste si mohli vybrat přesně to, co preferujete.

Proč si vybrat lampu Euphoria?

  • Ekologický Přístup: Vyrobeno z recyklovaného naplaveného dřeva, každá lampa je svým způsobem příspěvkem k ochraně přírody.
  • Unikátní Design: Neexistují dvě lampy Euphoria, které by byly stejné; každá má svou jedinečnou formu a texturu dřeva.
  • Teplé a Pohodlné Osvětlení: Lenový odstín poskytuje měkké, rozptýlené světlo, které vytváří uklidňující atmosféru.
  • Flexibilita umístění: Díky dlouhému přívodnímu kabelu můžete lampu umístit téměř kamkoliv.
  • Kompatibilita a úspora energie: Lampa je kompatibilní s různými typy energie šetřících žárovek, což vám umožňuje snížit vaše energetické náklady a zároveň osvětlit váš prostor.

Objednejte si svou lampu Euphoria ještě dnes a přineste si kousek přírody do vašeho domova, zatímco podpoříte udržitelnost a ekologické hodnoty. Euphoria není jen lampa; je to vyjádření vašeho stylu a vašich principů.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

    {"Oblíbené kategorie":[["Reproduktory do auta","https://reproduktory-do-auta.heureka.cz/"],["Okna a parapety","https://okna-a-parapety.heureka.cz/"],["Antiviry","https://antiviry.heureka.cz/"],["Minigolfové dráhy","https://minigolfove-drahy.heureka.cz/"],["Pouzdra na tabák","https://pouzdra-tabak.heureka.cz/"],["Nosiče kol na karavan","https://nosice-kol.heureka.cz/f:31316:1/"],["Hnojiva pro pokojové rostliny","https://substraty-hnojiva.heureka.cz/f:23354:20528940/"],["Hydrantové systémy s plnými dvířky","https://hydrantove-systemy.heureka.cz/f:37179:51211203/"],["Učebnice biologie","https://ucebnice.heureka.cz/f:26480:35532018/"],["Parní sterilizátory","https://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/f:16817:1/"]],"Vybrané značky":[["Lampičky Innolux","https://stolni-lampy.heureka.cz/f:9308:41957683/"],["Lampičky OPVIQ","https://stolni-lampy.heureka.cz/f:9308:61079702/"],["Lampičky Argon","https://stolni-lampy.heureka.cz/f:9308:810597/"],["Lampičky Asir","https://stolni-lampy.heureka.cz/f:9308:42513764/"],["Lampičky Panlux","https://stolni-lampy.heureka.cz/f:9308:402036/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat akumulační kamna?","https://akumulacni-kamna.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-akumulacni-kamna/"],["Jak vybrat ponožky?","https://panske-ponozky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-ponozky/"],["Jak vybrat konferenční stolek?","https://konferencni-stolky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-konferencni-stolek/"]],"Vybrané produkty":[["ViewSonic IFP5550-3","https://interaktivni-displeje.heureka.cz/viewsonic-ifp5550-3/"],["Safe Jawz Ortho Series SR transparentní","https://hokejove-chranice-zubu.heureka.cz/safe-jawz-ortho-series-sr-transparentni/"],["Ecocha Flat kokosové uhlíky brikety 16 ks","https://uhliky-do-vodni-dymky.heureka.cz/ecocha-flat-kokosove-uhliky-brikety-16-ks/"],["Ivon dámská souprava Amanda růžová","https://damske-kostymy.heureka.cz/ivon-damska-souprava-amanda-ruzova/"],["Jika H828612","https://nadrzky-k-wc.heureka.cz/jika-h828612/"],["M.de Groot Mražená mojva 0,8 kg","https://mrazene-ryby-a-morske-plody.heureka.cz/m-de-groot-mrazena-mojva-0_8-kg/"],["Vision Brodící kalhoty ATOM Waders","https://rybarske-prsacky.heureka.cz/vision-brodici-kalhoty-atom-waders/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}