Nejnovější recenze ze sekce Lampičky
- svítivost
- bez návodu k použití
středa 25. října 2023
Dobrý den, jsem rád, že i fy. Globo se zajímá o spokojenost zákazníků. V anketě zatrhnu možnost NEDOPORUČUJI nákup svým známým. Jste jediní, kteří dělají svým prodejem skvělému výrobku ostudu. K lampě Globo nedodáváte žádný návod k použití v češtině, ani neodkazujete na webové stránky, kde jiní dodavatelé obchází nařízení seznámit kupujícího s návodem v češtině.
K lampě: Objednal jsem černou, došla mně víc vyhovující hnědá. Přiložen nákres v angličtině, který v kroužcích seznamuje s možnostmi bez spojení s ovladači, kterými zařizuje. Kde se aktivuje alarm?
Ne, to co praktikujete není prodej, ale předávání lampy Globo od výrobce.
S pozdravem Ivan Winter (retniw @email.cz)
- Rychle připojení
- Svítí dostatečně v různých barvách
Výrobek splnil všechny požadavky
- opravdu krásný doplněk
- přenosnost lampy
- více stupňů svítivosti
Chtělo by to větší mezeru mezi objímkou žárovky a tělem lampy aby mohl horký vzduch snadno odcházet. A reflektor mohl být o něco dál od žárovky a pokrytý reflexní vrstvou.
V porovnáním s některými žárovkami v době socializmu to je o dvě třídy dolu. Do těch za socializmu šla bezpečně našroubovat i 75 W žárovka. A rameno bylo ukotveno o dost bytelněji. Na LED to asi ujde, ale na žárovky s plným spektrem, nejsem si jistý jestli ten plastik mezi objímkou a tělem je dostatečně žáruvzdorný. A jestli je to keramická objímka, tak mohla být tlustší.
Jsme spokojeni.
- produkt splnil očekávání
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Vše O.K.
- Pokojová lampa s úsporným LED osvětlením, volitelná teplota světla 3000 K (žárovka) nebo 6500 K (denní světlo)
- Skládací provedení - šroubovací konstrukce, jednoduché sestavení, přehledný obrazový návod v několika evropských jazycích včetně češtiny;
- Napájení AC 230V adaptérem;
- Nastavitelná výška osvětlovací hlavice (LED segment) v rozsahu 1 až 2 metry od podlahy;
- Několik režimů intenzity a barvy (teploty) osvětlení, včetně nízké intenzity - vhodné pro čtení knihy;
- Dva režimy časování zhasnutí - minuta nebo deset minut, každý indikován barevnou LED na stojanu;
- Manuální ovládání na stojanu lampy, dotykové senzory, ovládají se pouze základní režimy osvětlení. Pokud je lampa pod proudem, hlavní vypínač svítí červeně a rozsvěcuje lampu v poslední režimu ktery byl na stojanu navolen.
- Dálkové ovládání (IR) všech režimů osvětlení - 14 funkcí, rozsvěcuje lampu v posledním nastavení ovladačem, mimo tlumené osvětlení nízké intenzity;
- Po výpadku napájení je lampa automaticky zhasnutá;
- Stabilní stojan s litinovým závažím v dolní desce;
Naprostá spokojenost.
VSE JE SUPER.POUZIVAM JI VSUDE KDE POTREBUJI SVITIT JEN PRO SEBE.
Kvalita za dobrou cenu
kvalitní a stylové
- Ovladani lampicky i pres apku
- Moznost nastavit jas, intenzitu a barvu svetla
- Jednoduche sparovani lampicky s apkou
- Pekny design
Spokojenost.
Lampička má masívní klip na uchycení kdekoliv.
Barva světla je přirozená pro čtení. Používám ji na klavíru
na noty. Neomezuje při hraní. Podobný výrobek jsem při
výběru nenašel. Asi nevýhodou je, že nelze vyměnit světelný zdroj. Po skončení životnosti koupit novou lampičku! Měla by ale vydržet hodně, hodně dlouho.
klasická a dobrá
už není v nabídce obchodu
super pro děti
Brilliant 98979/05
Přidáno: 15. října 2023
(naposledy upraveno 15. října 2023)
Zakoupeno v Osvětlení-DayLight.cz
- Velmi dekorativní, dobrá svítivost, splnila všechny moje očekávání.
Dobrá stolní lampa s možností stmívání i volbou barvy osvětlení, jednoduché ovládání, takže vhodné i na stůl pro malé dítě.
Úplně obyčejná lampička, přesně co jsem chtěl.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]