Nejnovější recenze ze sekce Lampičky
- Příjemné světlo, ideální na psaní domácích úkolů s dětmi
Pěkná, praktická, dobře svítí
- Moc hezká, přesně jako na obrázku, jsme spokojeni.
Spokojenost
Stabilní konstrukce, variabilita otáčení
- Pěkná, lehká, ale stabilní stolní lampa.
- Možnost regulace intenzity světla, barvy světla a různé možnosti natočení světla (kolem svislého stojanu lampy, kolem vlastního vodorovného LED zdroje a možnost různého svislého naklopení LED zdroje)
- Zatím nic.
Pěkná, lehká, ale stabilní stolní lampa. Možnost regulace intenzity světla, barvy světla a různé možnosti natočení světla (kolem svislého stojanu lampy, kolem vlastního vodorovného LED zdroje a možnost různého svislého naklopení LED zdroje)
Trio R59261007
Zdenka Vodvarkova
Přidáno: 19. června 2024
(naposledy upraveno 19. června 2024)
Zakoupeno v Bytová svítidla
- Jednu jsme rozbili a potřebovali jsme pouze 1 kus, výhoda.
Lampička přišla křivá, nevím jak prošla kontrolou ve výrobě nebo i na prodejně. Noha byla křivá. Použili jsme tedy jen stínítko a nohu vyhodili.
- Zatím funguje
Jednoduchá, moderní lampa s dlouhým ramenem a dobrým výkonem. Pro čtení v posteli ideální.
Skvely nadcasovy Design, lehke ovladani,naprosta spokojenost
Lampy jsem koupila, protože jsem už jednou koupila tu stejnou a ze všech které jsme kdy měly nám tyhle vyhovují nejvíc. Dobře svítí, podstavec je stabilní, dobře se s nimi manipuluje a nejsou těžké.
ok
jsem spokojená, vyhovuje
Nordlux 48965001
Přidáno: 8. června 2024
(naposledy upraveno 8. června 2024)
Zakoupeno v Severské světlo
- Zjemní světlo silné žárovky
Světlo odpovídá obrázku a na živo je ještě krásnější. Zakoupila jsem spolu s doporučenou žárovkou a nemůžu být spokojenější.
Chtěl jsem do ložnice na postel připínací světla a protože nechceme mít v ložnici prodlužovací kabel, tak jsem zvolil bezdrátové světla. Dotykové ovládání s možností volby intenzity osvětlení se mi líbí a můžu světlo vzít i na terasu, kde elektrické vedení není k dispozici. Nabíječka je součástí balení a potěší připojení na USB a třeba i k počítači. Vřele doporučuji, ať si i další lidé udělají vlastní zkušenosti
krásně svítí a vypadá krásně
Dobré technické zpracování, jsem s výrobkem spokojená
- Krásná stylová lampa. Jsem moc spokojená.
- Pěkný design
- Velikost, nezabírá moc místa na nočním stolku
- 3 úrovně svícení
- Dotykové ovládání, není třeba hledat vypínač
- Dle popisu je třeba používat pouze halogenové žárovky G4, ve skutečnosti lze použít i stmívatelné LED G4
Hezké pro děti
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »