Nejnovější recenze ze sekce Lampičky
- USB
- Napájení a USB vzadu
- Lesklý
- Dotykový ovládání
- Nepamatuje nastavení si po odpojení od elektriky
Hledal jsem po cca 20 letech novou stolní lampu. Dlouho jsem hledal. Nakonec jsem vybral tuto. U této jde nastavit jas od slabého po silný - mě to vyhovuje a neodhadnu minimální jas, který mi přijde dost nízký, což mě vyhovuje, takový noční orientační světlo. Dále se nastavit teplota světla - teplé nebo studené světlo. Má to i nabíjecí usb, ale je to pomalé nabíjení. Asi největší problém vidím v tom že je provedena jako lesklá a každý dotyk je hned vidět, ale to už jsem četl před koupí tak jsem s tím počítal, kdyby byla nějaká matná lampička se stejnými parametry radši bych bral matnou. Ve dne není problém najít kde se dotknout kvůli zapnutí ale po tmě to nenajdete, to jsem taky věděl předem.
Lampička je malá a skladná, vynikající na čtení.
Má spoustu nastavení intenzity osvětlení a teploty
světla.Žádnou nevýhodu produktu jsem nenašel.
Doporučuji.
- je všude po ruce a má hezký dizajn
- v balení chybí žárovka musíte si ji dokoupit
Produkt znám. Starý z roku 2004 se pokazil.
- Splňuje požadavky
- Zatím nic
jednoduchý, spolehlivý
- Nastavení intenzity a teploty světla
- Pevná a stabilní konstrukce
- Podpora Apple HomeKit
- Design
Tuto stolní lampu mám přibližně 2 roky a byl jsem velmi překvapen kvalitou a všemi funkcemi které nabízí. Konstrukce je velmi pevná a stabilní. Má opravdu pěkný design, který všechny vůbec lacině. Lampa se mi tak líbila že v rodině teď máme 4 a všechny fungují a svítí dobře.
Byl jsem velmi mile překvapen, zvlášť za tu cenu. Volba tří barev světla. Vysoká intenzita světla na plný výkon, plynulá možnost stmívání. Vlastně jediné, co mi vadí, je, že napájecí adaptér musí být trvale v zásuvce, takže lampičku nejde "úplně" vypnout (což by šlo vyřešit nějakou ovládanou či vypínanou zásuvkou, ale...). Na druhou stranu jsem měřil spotřebu měřičem spotřeby a to mě taky potěšilo. Na plný výkon mi ukazoval necelých 10W, po zeslabení kolem 3-4W a při vypnutí nulu - čili klidový odběr bude nějaký opravdu hodně malý.
Mam ji u počítače, používam kabel USB, super
- Všichni spokojení super cena vše je jako na obrázku
pěkná stolní lampa do kanceláře
Skvělá komunikace s prodejcem.
Omylem jsem zadal 2x stejný produkt. Sami mě kontaktovali a zeptali se, zda chci skutečně zboží 2x. Následně jednu objednávku stornovali.
Zboží jsem dostal včas a plně funkční.
Ještě musím napsat: Za ty peníze je to více než skvělý!
Mohu jen doporučit.
- Více světla za málo peněz
- Kompaktní rozměry
- 3 stupně intenzity jasu
- Napájení kabelem, žádné baterie
- Moderní lehký design
- Flexibilní rameno je možné jakkoli vychýlit pro více pracovního místa nad stolem nebo ideální úhel svitu.
- Tenčí kabel tvořící rameno lampy je nutné několikrát podélně překroutit otáčením světelného tělesa, aby se tak rameno zkrátilo a zpevnilo, čímž pak drží v nastavené poloze.
- Klips má cca o 5mm užší vnitřní šířku (rozteč osy pružiny klipsu), než je standardní výrobní DIN, takže je úzký pro uchycení na hranu vnitřního okenního parapetu.
- Světlo je pocitově studenější, než uvádí výrobce.
- Napájecí kabel je dlouhý tak akorát od okna k podlaze, pokud máte zdroj dále, musíte si přikoupit USB prodlužku.
Ideální jako druhá doplňující lampička uchycená k okennímu parapetu nad pracovním stolem.
- Perfektní světlo, dva typy světla a hodně možností na ztlumení i zesílení světla.
Světlo svítí skvěle, teplé i studené barvy, dá se ohýbat a polohovat. Perfektní
přidala jsem si tuto lampičku do ložnice na druhý noční stolek, jelikož mám skoro tutéž podobnou a chyběla mi ta ještě jedna
super
Kvalitní jednoduchá lampička. Vypínač je sice na kabelu, ale v optimálním místě.
již slouží
- hodí se mi barvou i velikostí
- Jednoduchá obsluha.
- Flexibiní raneno lampy umočnňuje měnit výšku a úhel osvětlovacího tělesa.
- Tři možnosti nastavení intenzity svítivosti.
- Moderní vzhled, kvalitní zpracování výrobku.
- Vemi nízká spotřeba energie.
- Lampu mám umístěnou na pracovním stole u notebooku, používám nejnižší intenzitu osvětlení.