Nejnovější recenze ze sekce Lampičky
Mam ji u počítače, používam kabel USB, super
- Všichni spokojení super cena vše je jako na obrázku
pěkná stolní lampa do kanceláře
Skvělá komunikace s prodejcem.
Omylem jsem zadal 2x stejný produkt. Sami mě kontaktovali a zeptali se, zda chci skutečně zboží 2x. Následně jednu objednávku stornovali.
Zboží jsem dostal včas a plně funkční.
Ještě musím napsat: Za ty peníze je to více než skvělý!
Mohu jen doporučit.
- Více světla za málo peněz
- Kompaktní rozměry
- 3 stupně intenzity jasu
- Napájení kabelem, žádné baterie
- Moderní lehký design
- Flexibilní rameno je možné jakkoli vychýlit pro více pracovního místa nad stolem nebo ideální úhel svitu.
- Tenčí kabel tvořící rameno lampy je nutné několikrát podélně překroutit otáčením světelného tělesa, aby se tak rameno zkrátilo a zpevnilo, čímž pak drží v nastavené poloze.
- Klips má cca o 5mm užší vnitřní šířku (rozteč osy pružiny klipsu), než je standardní výrobní DIN, takže je úzký pro uchycení na hranu vnitřního okenního parapetu.
- Světlo je pocitově studenější, než uvádí výrobce.
- Napájecí kabel je dlouhý tak akorát od okna k podlaze, pokud máte zdroj dále, musíte si přikoupit USB prodlužku.
Ideální jako druhá doplňující lampička uchycená k okennímu parapetu nad pracovním stolem.
- Perfektní světlo, dva typy světla a hodně možností na ztlumení i zesílení světla.
Světlo svítí skvěle, teplé i studené barvy, dá se ohýbat a polohovat. Perfektní
přidala jsem si tuto lampičku do ložnice na druhý noční stolek, jelikož mám skoro tutéž podobnou a chyběla mi ta ještě jedna
super
Kvalitní jednoduchá lampička. Vypínač je sice na kabelu, ale v optimálním místě.
již slouží
- hodí se mi barvou i velikostí
- Jednoduchá obsluha.
- Flexibiní raneno lampy umočnňuje měnit výšku a úhel osvětlovacího tělesa.
- Tři možnosti nastavení intenzity svítivosti.
- Moderní vzhled, kvalitní zpracování výrobku.
- Vemi nízká spotřeba energie.
- Lampu mám umístěnou na pracovním stole u notebooku, používám nejnižší intenzitu osvětlení.
Izoxis 22518
Přidáno: 2. února 2024
(naposledy upraveno 2. února 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
Dobrý den, trojúhelnik super, ale lampička po nabití svítí tak půl hodiny....
- krásná lampa
Vše v pořádku a lampa došal dřív než měla,což mě potěšilo.
- na čtení perfektní a hlavně bez kabelu
- baterie by mohla vydržet déle
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
super
spokojenost s výrobkem
- již zakoupen 3 kus,nefunguje stmívání,pouze nejnižší intenzita světla,nejde vypnout,pouze ze zásuvky
Mohla by být o fous vyšší, ale jinak perfektně svítí. Možnost měnit intenzitu svícení. Výborná.
Splňuje moje očekávání.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »